Atheist

4 comments:

  1. In Europa anului 300 i.e.n. puteai sa spui asta linistit, nimeni nu-ti facea nimic, nici macar cei care aveau alta parere.

    In cea mai mare parte a Europei anului 1000 e.n. daca spuneai asa ceva riscai s-o patesti rau de tot.

    ReplyDelete
  2. Eh...si acum o poti pati. L-ai vazut pe dilimacul de Corut la OTV si ce scandal a iesit?

    ReplyDelete
  3. Care emisiune, una noua? Il vazusem mai demult intr-o emisiune OTV in care a intrat in direct prin telefon Gigi Becali. A fost circ total. La un moment dat Gigi a spus "Dane, uite, iti dau cati bani vrei tu, numai da-l afara pe dracul asta din emisiune.'

    Corut e cu dacii, cu Zamolxe s.a.m.d. si respinge crestinismul mai ales din cauza originii sale evreiesti. Multi nationalisti europeni au idei cumva similare si de aceea exista unele afinitati intre miscarile de dreapta europene si neopaganism. Romania e cumva o exceptie. La noi nationalistii sunt de obicei foarte crestini, foarte ortodocsi. Asta si din cauza influentei personalitatii lui C.Z. Codreanu si a Miscarii Legionare.

    ReplyDelete
  4. Eu credeam ca-i noua, insa aia este, cu Jiji...a fost absolut bestiala interventia :))

    Ce m-a frapat a fost faptul ca au sunat atat de multi popi si cetateni ofuscati care l-au jignit in ultimul hal...mentalitatea asta complet retardata gen "poti sa te iei de orice domle, insa de religia noastra, a neamului, sa nu indraznesti!!!". Imi venea sa vomit.

    ReplyDelete