Games For Windows Live = Rahat Pansat

Cel mai cretin lucru inventat de Microsoft de la Windows Millennium incoace. Rahatul asta ordinar de aplicatie nu ruleaza din cauza ca, citez, "a required windows component is disabled on your machine". Ce poate sa fie mai clar de atat? Asa-mi trebuie daca stau noaptea de tampit si dau disable la diverse componente...Care? Cum? Cand? Unde? Io cu cine votez???


Totusi, aplicatia este generoasa, dupa eroarea asta imi ofera 2 optiuni "Get Help" si "Cancel". Cancel nu vroiam, asa ca am apasat, plin de sperante care nu aveau ce sa caute acolo tinand cont de toate experientele mele cu Microsoft "Help" si am ajuns pe o pagina de 2 lei, unde erau explicate 6 din cele 999.000 de erori pe care le poti avea cu super aplicatia asta...nu am pierdut prea mult timp, pentru ca nu prea aveam ce sa citesc, asa ca am apelat la nenea google.


Multi aveau problema asta (foarte multi aveau altele) si majoritatea nu a rezolvat nimic. La unii a mers cu un uninstall simplu, care de fapt nu-i simplu nici asta, pentru ca exista o groaza de prostii ce tin de LIVE daca te uiti in programe instalate cu orice altceva decat cacareaza de "Program Files"...la mine nu. Aceeiasi eroare. Reinstaleaza C++....cucu! Mi-am facut si user de live cu toate ca mi-am jurat ca nu voi avea asa ceva ever...cucu! Exista si un Games For Windows Live Disabler (felicitari celui care a venit cu ideea) dar care este folosibil doar pentru Fallout 3...eu am nebuneasca pretentie sa joc Street Fighter IV...ce sa fac, daca nici un cracker nu-i fan, nu joc.


Ce sa-i fac...cand intervin banii pana si developerii seriosi se prostitueaza. Si eu sunt dispus sa ma prostituez, insa nu ma doreste Games For Windows Live.

11 comments:

  1. ai dreptate ... prima data cand miam instalat windows 7 pe PC mia mers gfwl ... dupa ceva timp a trebuit sa reinstalez windowsul si dupa am instalat gfwl si curu ...mia aparut rahatul ala de mesaj cum ca as avea oprit nu stiu ce ...si din cauza asta nu imi mai porneste gta IV :( daca cumva rezolvi problema aceasta te rog sa dai bagi id asta si sami spui si mie cum ai rezolvat... ID: seco_dari_cristi

    ReplyDelete
  2. Din pacate n-am reusit sa fac nimic...intre timp mi-am schimbat placa video si cucu, aceeiasi eroare imbecila. Daca se-ntampla o minune, te anunt ;)

    ReplyDelete
  3. am reusit sa rezolv problema cu GFWL ... ca sa iti mearca trebuie sa te loghezi ca administrator ... mie asa imi merge... dar as vrea totusi sa aflu cum copiez toate setarile din administrator in user ... ca atunci ar trebui sa mearga si in user (daca sti anunta-ma te rog ... pt ca nu prea am chef sa ma loghez de fiecare data in administrator ca sa joc un joc de gfwl)

    ReplyDelete
  4. Considera-te norocos :) Mie nu mi-a mers cu schema asta...pai daca user-ul tau are drepturi, poti sa dai click dreapta pe icoana si "Run as administrator".

    ReplyDelete
  5. da am incercat si asa ... dar nu merge cu run as administrator ...

    ReplyDelete
  6. ce tampenie...eu doar asa am incercat si probabil ca asta-i motivul pentru care nu-mi merge delcoc. Repet, GFWL = o mare porcarie.

    ReplyDelete
  7. eu am rezolvat ... am sters useru si am ramas doar cu administratoru ... :) si merge acum .. dar nu miam luat gfwl marketplace ... am o veersiune mai veche , o am pe aia de la GTA IV ... sper ca gta V nu o sa mai fie pe rahatu asta de gfwl ...

    ReplyDelete
  8. tot eu sunt ... se pare ca am gasit o solutie mai usoara pt jocurile GFWL ...gaga id: seco_dari_cristi si iti zic pas cu pas ce trebuie sa faci !!! ca sa nu te mai chinui cu chestia aia acu administratoru

    ReplyDelete
  9. De-mi un mail, ca mai greu eu cu messu'.

    seco_dari_cristi@yahoo.com?

    ReplyDelete
  10. st ca iti scriu aici
    1 te duci in control panel
    2 dai add or remove user acounts
    3 dai create a new acount ( faci un standard user nu administrator ... merge si admin dar e mult mai sigur pe standard ca functioneaza mai bn )
    4 dai nume la cont GFWL
    5 toate jocurile de GFWL le joci pe useru ala ,,, e singura modalitate ... alta nu stiu asta am descoperito din intamplare ... :D

    ReplyDelete
  11. Incredibil, dar adevarat! Merge :) Sa traiesti!

    ReplyDelete